Elena van der Veen

OVER MIJ

Bruidsfotograaf in Apeldoorn, creatieve trouwfotograaf in Arnhem, Amersfoort en omstreken

Elena van der Veen

Bruidsfotograaf Apeldoorn

Hoi,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Elena, de bruidsfotograaf en familiefotograaf bij Elena van der Veen Photography. Oorspronkelijk kom ik uit Oekraïne en woon nu in Nederland, in mooie Apeldoorn al bijna 16 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon. Mijn passie voor fotografie begon met de geboorte van mijn dochter, ze is inmiddels al 10 jaar oud. Zo mijn passie voor fotografie, was eerst hobby en een paar jaar later is het mijn werk geworden. Nu werk ik als fulltime bruidsfotograaf en familiefotograaf. Met heel veel liefde en passie maak ik trouwfoto’s, familie foto’s, portretten en zakelijke foto’s.

 

Mijn favoriete quote “Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.”

Op zoek naar een fotograaf met een spontane n ongedwongen stijl? Bij mij draait het allemaal om het vastleggen van speciale momenten en emoties terwijl jij je op je gemak voelt. Ik besteed aandacht aan elk detail en zorg ervoor dat je je op je mooist voelt voor de camera.

Of het nu gaat om een leuke fotoshoot of een prachtige bruidsreportage, ik werk samen met jou om jouw visie tot leven te brengen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou mooie herinneringen te creëren! Neem gerust een kijkje in mijn portfolio of neem hier contact met mij op.

Fotograaf Apeldoorn

You enjoy your day and I capture your story!

Bruidsfotograaf Tarieven

Zijn jullie verloofd en zoeken nog een trouwfotograaf voor een mooie trouwreportage in Apeldoorn? Bij Elena van der Veen zijn jullie op het juiste adres!  Want bij mij kun je terecht voor spontane en creative trouwfoto’s in Apeldoorn en in omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een fotoshoot voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je mooie foto’s van jezelf wilt hebben, ik kan je helpen. Ik heb ervaring met verschillende soorten fotoshoots, van portretten tot bruiloften en van familiefoto’s tot zakelijke portretten. Wat je wensen ook zijn, ik kan je helpen deze te vervullen.

Dus ben jij enthousiast geworden van mijn manier van werken en geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en hoe we deze kunnen omzetten naar een prachtige fotoshoot.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou mooie herinneringen te creëren! Neem gerust een kijkje in mijn portfolio of neem hier contact met mij op.