Elena van der Veen

OVER MIJ

Bruidsfotograaf in Apeldoorn, creatieve trouwfotograaf in Arnhem, Amersfoort en omstreken

Elena van der Veen

Bruidsfotograaf Apeldoorn

Hoi,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Elena, de bruidsfotograaf en familiefotograaf bij Elena van der Veen Photography. Oorspronkelijk kom ik uit Oekraïne en woon nu in Nederland, in mooie Apeldoorn al bijna 16 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon. Mijn passie voor fotografie begon met de geboorte van mijn dochter, ze is inmiddels al 10 jaar oud. Zo mijn passie voor fotografie, was eerst hobby en een paar jaar later is het mijn werk geworden. Nu werk ik als fulltime bruidsfotograaf en familiefotograaf. Met heel veel liefde en passie maak ik trouwfoto’s, familie foto’s, portretten en zakelijke foto’s.

 

Mijn favoriete quote “Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.”

Mijn stijl in fotografie is spontaan en ongedwongen, met natuurlijke kleuren en creatief. Voor mij is het belangrijk dat jij op je gemak voelt, ik heb oog voor detail en ik leg graag de emoties en speciale momenten vast.

Als persoon ben ik heel open, vriendelijk en enthousiast. Ik hou van reizen en als ik een vrije tijd heb die breng ik graag met mijn lieve gezin.

Fotograaf Apeldoorn

Fotograaf Apeldoorn

You enjoy your day and I capture your story!

Zijn jullie verloofd en zoeken nog een trouwfotograaf voor een mooie trouwreportage in Apeldoorn? Bij Elena van der Veen zijn jullie op het juiste adres! Dan ben jij op het juiste adres. Want bij mij kun je terecht voor spontane en creative trouwfoto’s in Apeldoorn en in omgeving.

Naast bruidsreportages, bij mij kun je terecht voor gezinsfoto’s, studio fine-art portretten en zakelijke fotografie (content, bedrijfsreportage en interieur fotografie).

Neem gerust een kijkje op mijn portfolio. Mocht je interesse hebben in een van de fotoreportages, dan hoor ik het graag.