Tarieven

Bruiloft

BRUILOFT

Bruiloft reportage

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan mag een bruiloft reportage natuurlijk niet ontbreken! Met een professionele fotoreportage maken jullie je bruiloft écht onvergetelijk. Het is een prachtig moment om jullie mooiste herinneringen vast te leggen en jullie droomdag zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik help jullie graag jullie mooiste momenten te vereeuwigen in een prachtige reportage. Daarmee kunnen jullie nog lang genieten van misschien wel de mooiste dag van jullie leven.

Kennismaking

Een bruiloft is een uniek moment. Jullie dag keert nooit meer terug en kan niet meer herhaald worden. Natuurlijk willen jullie dat deze dag zo goed mogelijk vastgelegd wordt. Als ik jullie dag mag vastleggen vind ik het daarom heel belangrijk van te voren goed door te spreken wat jullie verwachtingen en wensen zijn. Zo wordt jullie bruiloft reportage precies wat jullie je ervan voorgesteld hadden. Uiteraard breng ik graag ideeën en mogelijkheden naar voren voor bijzondere foto’s op jullie trouwdag.

Hoe werkt het?

Het fotograferen van bruiloften vind ik geweldig. De sfeer op deze bijzondere dag is tastbaar in de lucht. Jullie liefde, opgetogenheid en geluk is prachtig om vast te leggen en geeft altijd geweldige beelden. Op jullie bruiloft zal ik toch altijd proberen zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Zo kunnen jullie spontaan en ongedwongen genieten van jullie dag, zonder te poseren. Dat geeft natuurlijk de meest natuurlijke foto’s. Tijdens jullie grote dag leg ik voornamelijk vast wat er gebeurt. Waardevolle momenten moeten tenslotte goed vastgelegd worden.

Bruiloft reportage boeken

Willen jullie graag een bijzondere trouwreportage op jullie liefdevolle trouwdag? Ik vereeuwig jullie dag graag met prachtige foto’s. Of jullie bruiloft nu hypermodern is of volledig traditioneel maakt voor het resultaat niet uit. Ik kijk vooral naar de bijzondere momenten, opvallende details en de liefdevolle onderonsjes van jullie als bruidspaar. Ik bespreek graag jullie wensen en lever foto’s in zwart/wit en kleur, altijd in hoge resolutie. Wil je een bruiloft reportage boeken of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op.   Als je een bruiloft reportage boekt krijgt je er altijd een love story fotoshoot bij cadeau.

€1295

Pakket Premium

8 uur fotografie

Online gallery

Alle geselecteerde foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Fotoboek 20×20, 10 spreads

Inclusief reiskosten*

€995

 Pakket Basis

6 uur fotografie

Online gallery

Alle geselecteerde foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Inclusief reiskosten*

 

 

€695

Pakket Mini

4 uur fotografie

Online gallery

Alle geselecteerde foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Inclusief reiskosten*