Tarieven

Day in the life

DAY IN THE LIFE

Jullie gezin in de puurste vorm

De meest alledaagse momenten uit een gezin worden meestal nauwelijks vastgelegd. Maar juist die dagelijkse momenten maken wie jullie zijn als gezin.  Ze tonen hoe jullie liefhebben, spelen, werken, voor elkaar zorgen en soms ook verdrietig zijn. De dagelijkse gewoontes en rituelen zijn de meest waardevolle momenten van jullie gezin. Omdat ze zo vaak terugkomen, maar ook omdat jullie dan gewoon zijn wie jullie zijn. Als gezin. In de puurste vorm. Een ‘day in the life’ reportage toont die dagelijkse momenten.

A day in the life…. leg herinneringen vast

A day in the life is een verhaal, een ongedwongen fotoreportage van jullie gezin. Het verhaal van jullie gezin in het dagelijks leven is het meest oprecht. Het is intiem, teder, liefdevol, chaotisch, hilarisch, serieus of gewoon grappig. De kleine traantjes van ruzietjes onderling, een badritueel, huiswerk maken, koekjes bakken, wandelen, naar school gaan of ontbijten. Dat zijn de dingen die jullie leven maken tot wat het is. Onvervalst echt.

Ik vertel graag jullie verhaal

Ik vertel graag het verhaal van jullie gezin. Kostbare herinneringen verdienen het om vastgelegd te worden. De echte momenten, lief en leed van jullie gezin bij elkaar, dat is wat jullie maakt tot wie jullie zijn. Die herinneringen zijn goud waard. De tijd gaat al zo snel. Kleine kinderen worden groot. Dit dagelijks leven maakt hen tot wie ze straks worden. Deze rituelen en gewoontes worden hun herinneringen. Is dat niet fantastisch om vast te leggen?

Hoe werkt het?

Bij een ‘day in the life’ reportage maak ik een unieke foto documentaire waaruit duidelijk spreekt wie jullie zijn. In een ‘day in the life’ reportage volg ik jullie twee uur, een halve dag of een dag. Daarbij wordt niet geposeerd. Ik maak mezelf zoveel mogelijk onzichtbaar, zodat ik mooie ongedwongen foto’s kan maken en iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn. Dat levert de mooiste sfeerbeelden op. Wil je graag een ‘day in the life’ reportage van jouw gezin of een groep vrienden? Neem contact met me op voor een unieke foto documentaire!

€795

8 uur fotografie

Alle geselecteerde foto’s

Online gallery

Alle foto’s professioneel bewerkt

Luxe mini-album & USB stick

Inclusief reiskosten*

 

€495

4 uur fotografie

Alle geselecteerde foto’s

Online gallery

Alle foto’s professioneel bewerkt

Luxe mini-album & USB stick

Inclusief reiskosten*

 

€295

2 uur fotografie

Alle geselecteerde foto’s

Online gallery

Alle foto’s professioneel bewerkt

Luxe mini-album & USB stick

Inclusief reiskosten*