Tarieven

Kraamreportage

KRAAMREPORTAGE

De kraamtijd is altijd druk

Heb jij wel eens nagedacht over het laten maken van een kraamreportage? Een fantastisch idee! De eerste dagen na de geboorte van je kindje zijn altijd spannend. Of het nu je eerste kindje is of niet, er komt altijd veel bij kijken. Jij en je kindje moeten aan elkaar wennen, je bent nog aan het herstellen van de bevalling, het hele gezin staat op zijn kop. Natuurlijk maak je zelf foto’s van je kindje. Maar je bent meestal meer bezig met voeden, verschonen, verkleden en in slaap wiegen. Voor je het weet is de kraamtijd voorbij en heb je alleen nog maar herinneringen.

Een kraamreportage geeft je een tastbare herinnering

Jullie hebben vast veel foto’s van jullie kleine wonder. Maar die magische en speciale momenten in de kraamtijd, zijn die ook vastgelegd? De alledaagse dingen die doorgaan en de details van een kraamperiode zijn indrukwekkend. Toch gaat soms alles langs je heen. Daarom is het zo leuk om er foto’s van te hebben. Foto’s, gemaakt door een ander. Je baby is dan nog zo klein. Zo heb je tastbare herinneringen aan die bijzondere eerste weken. Prachtig voor nu, maar vooral voor later.

Wat houdt een kraamreportage in?

Tijdens een kraamreportage kom ik bij jullie thuis langs om jullie gezin en jullie kleintje te fotograferen. Borstvoeding, het verzorgen, lekker samen buidelen of knuffelen, lekker in bad, heerlijk slapen, er zijn momenten genoeg die geweldig zijn om vast te leggen. Ook de huiselijke omgeving en details zijn belangrijk. Slingers, kaartjes van liefhebbende vrienden en familie, de kraamzuster die op bezoek komt. Ik wil gewoon vastleggen wat er gebeurt. Daarmee vereeuwig ik alleen jullie herinneringen.

Wanneer is de beste tijd?

Een kraamreportage maak ik op een door jullie gekozen tijdstip. Wanneer het jullie het beste uitkomt. Of jullie kindje net geboren is of al een paar weken oud is maakt niet uit. Het gaat er om wat jullie belangrijk vinden. Tijdens een kraamreportage kom ik naar jullie toe en loop ik een paar uurtjes of een dag mee. Het is niet de bedoeling dat jullie poseren. ik leg alleen vast wat er gebeurt. Daardoor wordt de reportage zo puur en eerlijk mogelijk. Precies zoals het is. Wil je graag een kraamreportage boeken voor jullie gezin? Neem contact met me op voor een unieke kraamreportage. Wil je een origineel cadeau geven aan een zwangere vriendin, zus of collega? Geef een kraamreportage cadeau. Leuk tijdens een babyshower, of gewoon als kraamcadeau!

€295

Pakket Premium

Alle geselecteerde foto’s

Online gallery

Alle foto’s professioneel bewerkt

Luxe mini-album & USB stick

Inclusief reiskosten*

 

€195

Pakket Basis

10 foto’s

Online gallery

Alle foto’s professioneel bewerkt

Harmonicaboekje

Inclusief reiskosten*