Tarieven

Love story

LOVE STORY

Loveshoot van een love story

Ben jij helemaal verliefd of houden jullie enorm veel van elkaar en wil je die liefde voor altijd laten vastleggen in een loveshoot? Ik maak graag een prachtige serie foto’s waarin jullie liefde voor elkaar duidelijk naar voren komt. Daarvoor kies ik graag een mooie locatie uit waar jullie heerlijk kunnen ontspannen en goed jezelf kunnen zijn. Hebben jullie zelf een plek met bijzondere herinneringen waar ik mooie foto’s kan maken? Dat is natuurlijk ook prima!

Wat is een love story

Een loveshoot of love story is een fotoreportage waarin je samen met je partner op de foto gaat en waarbij ik jullie liefde voor elkaar vastleg. Een love story is een verhaal, verteld door foto’s. Het is het verhaal van twee mensen die hun liefde aan elkaar kenbaar maken. Om een goede reportage te kunnen maken zorg ik voor een ontspannen sfeer waarin jullie spontaan en ongedwongen kunnen zijn wie jullie zijn. Jullie hoeven dus niet te poseren en krijgen hooguit aanwijzingen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een loveshoot of love story is vaak het leukst in de natuur. In het bos, op het strand, ergens in jullie stad of op een andere bijzondere plek. Wij spreken op locatie af. Daarbij zorgen jullie er voor iets leuks aan te trekken. Neem gerust ook een tweede setje kleding mee. Gewoon lekker jezelf zijn levert altijd de mooiste en meest natuurlijke foto’s op. Daarmee komt jullie liefde voor elkaar ook het best tot zijn recht.

Love shoot

Wil je jouw love story vast laten leggen door een professionele fotograaf? Ik vind het een eer om heerlijk ontspannen foto’s van jullie te maken waar de liefde vanaf spat! We bespreken samen een leuke locatie, ik houd de weersvoorspellingen in de gaten en zorg voor een ontspannen sfeer. Jullie zorgen voor de liefde, een leuk uiterlijk en gezelligheid. Zo krijgen jullie prachtige foto’s, die jullie naderhand natuurlijk prima kunnen gebruiken als uitnodiging voor jullie bruiloft. Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op! Heb je al een bruiloft reportage bij mij geboekt? Dan krijg je de love story fotoshoot er gratis bij!

€199

Pakket Premium

Online gallery

Alle geselecteerde foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Luxe mini-album

Locatie & kledingadvies

 

 

€159

Pakket Basis

Online gallery

30-40 foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies

€119

Pakket Mini

Online gallery

10 foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies