Tarieven

Portret

PORTRET

Karakteristieke portretfoto

Wil je graag een écht mooie portretfoto laten maken waarin je jezelf helemaal herkent? Ik maak graag een mooi portret op een manier waarbij je echt jezelf kunt zijn. Het maken van een goede portretfoto is niet eenvoudig. Bij het fotograferen van een gezicht gaat het namelijk niet alleen om het weergeven van de persoon. Het karakter van de persoon erachter is minstens zo belangrijk. Om dat goed vast te leggen heb je natuurlijk ervaring nodig. Als professioneel fotograaf weet ik precies wat ik doe.

Poseren is onnatuurlijk

Laten we eerlijk zijn, bijna niemand vindt het leuk om te poseren voor een foto. Natuurlijk zijn er modellen of bekende mensen die wel graag voor de camera staan. Maar de meeste mensen voelen zich niet gemakkelijk bij het poseren voor een fotograaf. Toch moet een fotomoment ongedwongen zijn. Daarvoor is een goede sfeer belangrijk. Mensen moeten op hun gemak zijn. Daarmee krijg je natuurlijke foto’s. Daarom creëer ik altijd een ontspannen sfeer.

Belichting en techniek

Als mensen op hun gemak zijn kun je ze op een natuurlijke manier fotograferen. Ze staan dan in hun kracht, en dat zie je op de portretfoto terug. Toch is alleen een speelse sfeer niet voldoende voor een goede foto. Met de juiste belichting kun je een karakter extra goed weerspiegelen. Een mooie lichtval, goed fotomateriaal, een bijzondere achtergrond en de tijd nemen, dat zijn de ingrediënten waar een portretfoto sterk van wordt. Ook scherpte en diepte, de juiste hoek of werken met kleur zijn zaken waar ik rekening mee houd bij het maken van een mooie portretfoto.

Persoonlijke kenmerken

De meeste mensen zijn kritisch op hun eigen uiterlijk. Toch weet ik altijd een manier te vinden om portretfoto’s te maken waar mensen blij mee zijn. Het resultaat is voor mij altijd erg belangrijk. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor de klant. Want die moet zich goed voelen bij de foto en zichzelf herkennen in het portret. Een authentieke foto is tenslotte voor iedereen een prachtig bezit. Wil je graag een portretfoto van jezelf of iemand anders laten maken? Neem contact met me op voor een unieke fotoreportage!

€199

Pakket Premium

Online gallery

Alle geselecteerde foto’s

Luxe mini-album

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies

Max. 6 personen

€159

Pakket Basis

Online gallery

30-40 foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies

Max. 6 personen

€119

Pakket Mini

Online gallery

10 foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies

Max. 6 personen