Trouwfotograaf Apeldoorn

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan mag een bruiloft reportage natuurlijk niet ontbreken! Met een professionele trouwfotograaf maken jullie je bruiloft écht onvergetelijk. Het is een prachtig moment om jullie mooiste herinneringen vast te leggen en jullie droomdag zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Als bruidsfotograaf vereeuwig jullie dag graag met prachtige foto’s. Ik kijk vooral naar de bijzondere momenten, bijvoorbeeld opvallende details en de liefdevolle onderonsjes van jullie als bruidspaar. We bespreken  jullie wensen tijdens onze kennismakingsgesprek.

De bruidsreportage is mogelijk al vanaf 1695 EUR voor 6 uur fotografie, inclusief een mooie fotoboek 20×20 met 20 pagina’s en incl. reiskosten. Zijn jullie benieuwd naar de pakketten en mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend gratis-trouwmagazine aan met de informatie over alle pakketten, tarieven en mijn werkwijze.

Wat zit er inbegrepen in al mijn pakketten

Check of jouw datum nog beschikbaar is

Wist jij dat jij een fotograaf al een jaar van te voren moet boeken om te zorgen dat er genoeg plek in de agenda is? Dus wacht niet te lang met het boeken en check alvast of jouw datum nog beschikbaar is.

Creative Trouwfotograaf in Apeldoorn en omgeving

Tijdens fotoshoot probeer ik als trouwfotograaf altijd creative foto’s te maken met flits technieken die ik in de laatste jaren geleerd heb.

Let me capture your story

Ervaringen

Elena is een vriendelijke, professionele en rustige fotografe met passie voor mooi licht. Door haar gevoel voor compositie, kleur en een bijzondere lichtval geeft ze haar onderwerpen de juiste sfeer!
A&S
trouwfoto's
De foto's zijn prachtig en we vonden de samenwerking erg fijn. Erg dankbaar voor de mooie foto's die Elena voor ons gemaakt heeft.
M&T
trouwfoto's
Dank je wel voor de mooie foto's! We zijn ontzettend blij met het resultaat en zijn ook blij dat we JOU als trouwfotograaf hebben gekozen!
M&S
trouwfotografie

Gratis trouwmagazine

Download gratis de trouwmagazine met alle informatie over pakketten en prijzen.