Werkwijze

Een

Afspraak

Wil jij graag een mooie fotosessie bij me boeken? Mail me of bel me om een afspraak te reserveren op de eerst beschikbare datum. Dan kunnen we direct overleggen op welke mooie locatie ik je ga fotograferen. Is de afspraak ingepland? Dan ontvang je een email ter bevestiging en een factuur.

Kleding

Advies

Heb je een afspraak gereserveerd voor een fotoshoot of fotoreportage en hebben we een mooie locatie uitgekozen? Dan geef ik je graag een kleding advies dat past bij de fotoreportage of locatie die je gekozen hebt. Zo weet je zeker dat je er perfect uit zult zien en ontvang je straks prachtige foto’s.

Na de

Fotoshoot

Is de fotoreportage al achter de rug? Binnen één of twee weken maak ik een selectie uit de gemaakte foto’s en ga ik die bewerken. Zodra ze klaar zijn en de factuur betaald is krijg je een email met een downloadlink in een online gallery. Het is ook mogelijk om afdrukken te bestellen. Uiteraard zijn de foto’s altijd in hoge resolutie.

Social

Media

Over het algemeen zet ik altijd een paar foto’s van een mooie reportage of fotoshoot op mijn website en/of social media. Ik laat mijn foto’s nu eenmaal graag zien aan mijn klanten en de bezoekers van mijn website. Vind je dat vervelend en wil je dat echt niet? Dat is geen enkel probleem. Laat het me dan wel even van te voren weten.