Tarieven

Zwangerschap

ZWANGERSCHAP

Zwangerschapsreportage

Wil jij je zwangere buik op een mooie manier vast laten leggen in een zwangerschapsreportage? Ik help je deze bijzondere tijd in je leven te vereeuwigen. Een zwangerschapsreportage kan bij jou thuis, daar heb je veel rust en privacy en kun je misschien meer van jezelf laten zien. Wil je liever een fotoshoot op locatie zoals in een bos, op het strand of misschien wel bij jou in de stad? Dat kan natuurlijk ook! Daar kan ik mooi spelen met de omgeving en jij kunt lekker actief zijn. Dat creëert een bijzondere sfeer.

Mogelijkheden

Wil je met je partner, je kind(eren) of misschien zelfs je huisdier op de foto? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt ook accessoires gebruiken zoals kleine babyschoentjes als je dat leuk vindt, of naturel en romantisch. Natuurlijk luister ik altijd naar jouw wensen en suggesties, tenslotte zijn het jouw foto’s. Zo zorg ik ervoor dat de foto’s van je zwangerschap perfect worden.

Waar moet je op letten?

Vind je het spannend om op de foto te gaan? Maak je geen zorgen. Ik weet precies wat ik moet doen en op welke manier jij met je zwangere buik het best tot je recht komt. Ik zorg voor een ontspannen en ongedwongen sfeer en mooie foto’s. Jij kunt van tevoren je lievelingsoutfits samenstellen. Zorg er wel voor dat je voor de shoot losse kleding draagt zodat je geen afdrukken op je huid kunt zien.

Wanneer is de beste tijd?

Over het algemeen is een zwangerschap fotoshoot het mooist als je 28 weken zwanger bent. Dan is je buik mooi rond en zie je het beste resultaat. In deze periode ben je er tevens vrijwel van verzekerd dat je kindje niet plotseling komt, vlak voor je een afspraak hebt. Zijn er complicaties tijdens de zwangerschap en moet je rustig aan doen, dan kan ik natuurlijk altijd in overleg eerder afspreken. Wil je graag een zwangerschapsreportage boeken? Neem contact met me op voor een unieke fotoshoot.

€199

Pakket Premium

Online gallery

Alle geselecteerde foto’s

Luxe mini-album

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies

€159

Pakket Basis

Online gallery

30-40 foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies

€119

Pakket Mini

Online gallery

10 foto’s

Alle foto’s professioneel bewerkt

Locatie & kledingadvies