Strandbruiloft in Katwijk aan Zee
Strandbruiloft in Katwijk aan Zee

Date

Op 12 juli 2024 gaven Henk en Marion elkaar het jawoord tijdens een betoverende bruiloft op het strand van Katwijk aan Zee, bij de prachtige locatie Surf en Beach. Het was een dag vol liefde, vreugde en onvergetelijke momenten, ondanks de onvoorspelbare weersomstandigheden. Als bruidsfotograaf had ik de eer om deze bijzondere dag vast te leggen, en ik kan met zekerheid zeggen dat het een schitterend evenement was, ongeacht het weer.

Bruiloft op het strand: een droomlocatie

Het strand van Katwijk aan Zee biedt een idyllische setting voor een bruiloft. Met het geluid van de golven op de achtergrond en het zachte zand onder de voeten, creëerde deze locatie een romantische en ontspannen sfeer voor de ceremonie van Henk en Marion. Beautifulmemoriesevents zorgde voor een sfeervolle aankleding van tafels en uitstekende faciliteiten, waardoor alles tot in de puntjes was geregeld.

Weer: onvoorspelbaar maar geen belemmering

Hoewel het weer een onvoorspelbare factor blijft, weerhield dat Henk en Marion er niet van om volop te genieten van hun dag. Regen of zonneschijn, het draait uiteindelijk om het vieren van de liefde tussen twee mensen. Als bruidsfotograaf kan ik geen garantie geven op het weer, maar ik kan wel beloven dat ik de mooiste momenten vastleg. En dat is precies wat ik heb gedaan.

Liefdesverhaal in beelden

Mijn missie als bruidsfotograaf is om het unieke liefdesverhaal van elk stel vast te leggen op een manier die hun persoonlijkheid en liefde weerspiegelt. Voor Henk en Marion is dat meer dan goed gelukt. Hun liefde straalt in elke foto, van de ontroerende ceremonie tot de uitbundige feestavond. Iedereen had hartstikke veel plezier, en dat is waar het om draait: liefde, plezier en er voor elkaar zijn.

Geniet mee van de preview

Ik nodig jullie uit om mee te genieten van een prachtige preview van de bruiloft van Henk en Marion. Deze foto’s zijn een voorproefje van de vele mooie momenten die we hebben vastgelegd. Ze laten niet alleen de vreugde en liefde van de dag zien, maar ook de unieke sfeer van een bruiloft op het strand.

Bekijk de preview hieronder en ervaar zelf de liefde en geluk van deze bijzondere dag:

Voorbereiding Bruid, getting ready bride
Strandbruiloft in Katwijk aan Zee,Bruiloft op het strand, Katwijk aan Zee, Surf en Beach, Bruidsfotograaf, Strandbruiloft, Liefdesverhaal, Trouwceremonie, Huwelijksfotografie
Bruiloft op het strand, Katwijk aan Zee, Surf en Beach, Bruidsfotograaf, Strandbruiloft, Liefdesverhaal, Trouwceremonie, Huwelijksfotografie
Strandbruiloft in Katwijk aan Zee

“Lieve Henk en Marion, gefeliciteerd met jullie mooiste dag! Dank jullie wel voor het vertrouwen en dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn! Het was een echte eer om jullie grote dag vast te leggen. Mogen jullie leven samen net zo mooi en vol liefde zijn als jullie bruiloft.”

Liefs,

Elena

Team

Trouwambtenaar: https://yvontrouwt.nl

Video: https://videokeizer.nl

Leveranciers:

Bruid

Jurk: https://www.bruidshoek.nl

Bruidskapsel: http://createbymos.nl

Bruidegom

Pak: https://www.haasnootmode.nl/nl/

Schoenen: https://mascolori.nl

Locatie: https://www.surfenbeach.nl

Taart: https://shop.bakkerijhaasnoot.nl

Tafelstyling: https://www.beautifulmemoriesevents.nl

Backdrop, Kamerscherm: https://www.binnenstebuitenevents.nl

Spelletjes kinderen: Eerste keus 

Trouwkaart: https://damendrukkers.nl

Bedankjes: MBM Creations

Meer
Verhalen