Van passie tot unieke verhalen vertellen

De liefde voor bruidsfotografie ontstond bij mij op een ogenschijnlijk clichématige manier, maar juist dat maakt het zo bijzonder. Het is voor mij het allerleukste om te doen. Een hele dag doorbrengen bij een bruidspaar en hun unieke verhaal in beeld brengen, dat is mijn passie. Als bruidsfotograaf werk ik op een journalistieke manier, met een klein stukje geposeerd voor jullie intieme fotoshoot.

Jullie kunnen gewoon genieten van jullie dag, terwijl ik er ben om jullie te ondersteunen, te helpen en jullie kostbaarste momenten vast te leggen.

Als natuurlijke waarnemer ben ik een detailsfanaat, en dat zie je terug in mijn foto’s. Ik merk elk klein detail op dat jullie speciaal voor jullie bruiloft hebben geregeld. Ik mis geen moment van geluk, vreugde, lach of traan, want dat zijn de elementen die jullie verhaal zo uniek maken.

Samen creëren we een tijdloos en betoverend verhaal met beelden. Jullie trouwdag verdient niets minder dan de beste herinneringen, en dat is precies wat ik lever.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten en jullie uniek verhaal van een bijzondere dag vast te leggen.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in.

Liefs,

Elena | Jullie viertallig sprekende bruidsfotograaf!

Spontaan en ongedwongen bruidsreportage

Trouwfotograaf Apeldoorn, Gelderland en omstreken

Bruidsfotograaf Gelderland

8 JAAR ERVARING

Als ervaren fotograaf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de mooiste dag van je leven op de juiste manier vast te leggen. Ik leg niet alleen de momenten vast, maar ik zorg er ook voor dat deze momenten op een spontane en ongedwongen manier worden vastgelegd, zodat jullie je op je gemak voelen en kunnen genieten van jullie trouwdag.

ECHTE MOMENTEN

Ik geloof dat de beste foto's ontstaan ​​wanneer mensen zichzelf zijn en zich comfortabel voelen voor de camera. Ik ben daarom altijd op zoek naar die spontane momenten die jullie trouwdag zo bijzonder maken.

CREATIEF MET LICHT

Ik ben creatief met licht en ik gebruik het om de sfeer en emoties van de dag vast te leggen. Het spel van licht en schaduw kan een foto maken of breken. Ik gebruik dit daarom als creatieve tool om jullie trouwfoto's een unieke en artistieke uitstraling te geven.

Hier op mijn website zien jullie al mijn werk wat ik maak en wat ik voor jullie kan maken. In een persoonlijk gesprek kunnen we elkaar écht leren kennen en ontdekken hoe jullie mooiste dag eruit zal zien.

Daarom nodig ik jullie van harte uit bij mijn gezellige tuinstudio in Apeldoorn. Zo kunnen we ontdekken of wij een echt klik hebben en kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

LIEVE WOORDEN

Elena is super vriendelijk en heeft echt goede kennis en passie voor haar vak. Ze is flexibel en je kon zien dat ze ook erg naar haar zin had om onze trouwdag een onvergetelijk dag van te maken. Vooral foto.s van mijn 3 meter lange bruidssluier wist ze goed vast te leggen van verschillende hoeken in de kerk. Ze wist ook echt de ziel van ons in de foto s vast weten te leggen en reed helemaal naar alphen aan den rijn .dit was super. Met het fotoboek kon ze ons ook goed uitleggen hoe de website werkte, en het fotoalbum kwam netjes met de post aan. Voor een onvergetelijke dag is deze vriendelijke en professionele fotograaf echt een must have. dank je wel elena!
S&R
trouwfoto's
We hebben Elena ingehuurd als fotograaf op onze bruiloft. Vanwege Corona werd de bruiloft twee keer uitgesteld, zij ging hier zonder problemen in mee. Ze reageerde snel op mails en gaf ook goede suggesties voor locatie en planning. Op de dag zelf was ze mooi op tijd, begeleiddeze ons goed en kwam met goede voorstellen voor mooie foto’s. We zijn erg blij met de foto’s die ze heeft gemaakt!
Trouwfotograaf Gelderland
M&T
trouwfoto's
Dank je wel voor de mooie foto's! We zijn ontzettend blij met het resultaat en zijn ook blij dat we JOU als trouwfotograaf hebben gekozen!
M&S
trouwfotografie

Vul hieronder je trouwdatum in en check de beschikbaarheid!

Bruidsreportages

Benieuwd hoe de hele bruidsreportage eruit ziet?

Wil je meer van mijn werk zien volg mij dan ook via Facebook of Instagram.