Fotograaf Apeldoorn
Fotograaf Apeldoorn

Ontmoet Elena, viertalig sprekende bruidsfotograaf!

Mijn naam is Elena, ik ben 41 jaar jong, getrouwd met de liefste en meest zorgzame man en samen hebben we twee lieve kinderen, een meisje en een jongen.

Oorspronkelijk kom ik uit Oekraïne, geboren in Tsjechië en woon nu al bijna 17 jaar in Nederland. Dankzij mijn internationale achtergrond spreek ik vloeiend vier talen: Nederlands, Engels, Russisch en Oekraïens. Ik vind het geweldig dat ik niet alleen waardevolle herinneringen kan vastleggen voor Nederlandse bruidsparen, maar ook voor bruidsparen met een internationale achtergrond.

Na 11 jaar als localization linguïst in loondienst te hebben gewerkt en onverwachts ontslagen te worden, heb ik besloten om voor mijn droom te gaan, echt iets te gaan doen wat me echt gelukkig maakt, en dat is fotografie. Wat is er mooier dan als fotograaf het vertrouwen van mensen te winnen, een kijkje in hun leven te mogen nemen en met mijn unieke blik herinneringen voor hen vast te leggen? Hoe waardevol is dat?  Ik vind het zo bijzonder met deze vaak om die mooie waardevolle herinneringen vast te leggen. Volgens mij is er niets mooiers dan dat!

Als persoon ben ik: warm, vriendelijk, enthousiaste introvert, open en heel positief in het leven.

Mijn stijl in fotografie is vooral gericht op natuurlijke kleuren en helderheid. Ik combineer een journalistieke aanpak met een kleine hoeveelheid geposeerde fotografie als dat nodig is. Ik hou van echte emoties en mooi licht (het gouden uur). Ik vertel graag verhalen met mijn beelden. Elk beeld heeft zijn unieke verhaal.

Ben jij op zoek naar een viertalig sprekende bruidsfotograaf en spreekt mijn persoonlijkheid je aan?

Laten we een leuke kennismaking plannen zodat ik ook jullie liefdesverhaal kan horen 😊

Liefs,

Elena

Viertalig sprekende Bruidsfotograaf in Gelderland en omstreken, creatieve trouwfotograaf in Arnhem, Amersfoort en omstreken

Ervaringen

Verloofd en op zoek naar de trouwfotograaf in Gelderland en omstreken?

Ontmoet Elena van der Veen – jullie viertalig sprekende bruidsfotograaf.

Laten we een leuke kennismaking plannen zodat ik ook jullie liefdesverhaal kan horen.

Love fotoshoot