Blije klanten delen hun ervaringen, lees je mee?

Portret en gezinsfotograaf in Apeldoorn en omstreken

“Elena is een vriendelijke, rustige en professionele fotografe met een passie voor mooi licht. Door haar gevoel voor compositie, kleur en een bijzondere lichtval geeft ze haar onderwerpen de juiste sfeer. Kinderen en mensen weet ze zo te portretteren dat hun unieke en prachtige persoonlijkheden tot uitdrukking komen in de foto’s. Samen met de opdrachtgevers zoekt ze naar passende locaties om portretten een mooie achtergrond te geven. Wij zijn heel erg blij met de foto’s die ze van onze kinderen gemaakt heeft en gaan haar zeker vaker vragen om hen te portretteren.​”

Y&M

"Foto's zien er geweldig uit en zijn er heel erg blij mee. Je bent heel erg creatief en de sessie was heel erg relaxed en leuk. Heel erg bedankt voor de mooie foto's en bij de volgende sessie gaan we je zeker weer vragen."

R&M

"Vriendelijk met veel vakkennis. Wij hebben een sessie laten maken bij de negende maand van ons zwangerschap. Zeer mooie belichting van de foto's en mooie nabewerking. Een echte aanrader mooie momenten vast te leggen."

R&O

"Super mooie foto's van mijn pasgeboren baby! Mooie locatie uitgezocht in het bos met een prachtige lichtval. Dankjewel Elena voor de gezellige dag en je leuke ideeën!"

V&P

"Elena heeft voor ons een love-fotoshoot gemaakt. Zij is een geweldige fotograaf, leuk en gezellig in de omgang! Zij zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Daarnaast heeft zij enorm veel creativiteit in haar manier van foto's schieten en de foto's zijn ontzettend scherp en helder! Echt prachtig. Ze heeft er een bijzonder mooie reportage van gemaakt, wat een prachtige herinnering! Nogmaals dank voor de geweldige foto's! We zullen je zeker aanraden bij anderen!"

M&R

"Dank je wel voor de mooie foto's! We zijn ontzettend blij met het resultaat en zijn ook blij dat we JOU als fotograaf hebben gekozen."

N&E

"De foto's zijn prachtig geworden en de samenwerking was erg fijn. Erg blij met het resultaat."