Trouwbeurs in Apeldoorn
Trouwen in Apeldoorn

Date

Als fotograaf was ik onlangs aanwezig op de trouwbeurs in Apeldoorn georganiseerd door Trouwbeleving, en wat een inspirerende dag was het! Deze dag bood niet alleen de gelegenheid voor toekomstige bruidsparen om in contact te komen met verschillende trouwleveranciers, maar ook om een live ceremonie bij te wonen. Dit unieke moment gaf de bezoekers een waardevol kijkje in hoe hun eigen ceremonie eruit zou kunnen zien, en ik had het voorrecht om deze prachtige ceremonie vast te leggen.

Een dag vol inspiratie

De trouwbeurs van Trouwbeleving stond bol van inspiratie. Trouwleveranciers stonden klaar om bruidsparen te helpen hun droomdag te realiseren. Van prachtige bruidsmode tot stijlvolle decoraties en van overheerlijke catering tot prachtige bloemen arrangementen. De beurs had alles wat een bruid en bruidegom nodig hebben om hun perfecte dag te plannen.

De Live Ceremonie: een bron van inspiratie

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de live ceremonie. Speciaal voor deze trouwbeurs was er een ceremoniemeester, een professioneel bruidspaar, en de beste leveranciers om een levensechte ceremonie te creëren. De sfeer was intiem en romantisch, en de styling en aankleding waren tot in de puntjes verzorgd.

Als fotograaf had ik de eer om deze ceremonie ook vast te leggen, waarbij ik elk detail van het decor, de emoties van het “bruidspaar”, en de prachtige interactie tussen de aanwezigen kon vangen. Voor de bruidsparen die de ceremonie bijwoonden, was dit een unieke kans om te ervaren hoe hun eigen ceremonie eruit zou kunnen zien. Ze zagen hoe de ceremonie werd geleid door een ervaren trouwambtenaar en hoe muziek de emoties versterkte.

De live ceremonie was echt een bron van inspiratie. Het gaf de toekomstige bruidsparen concrete ideeën voor hun eigen trouwdag, van de opstelling van de ceremonie tot de indeling van de dag en de rol van de verschillende leveranciers.

Waarom ik graag bruiloften fotografeer

Wat mij als fotograaf altijd weer raakt, is de puurheid van emoties die tijdens een bruiloft naar boven komen. Het vastleggen van deze onvergetelijke momenten, zoals het uitwisselen van geloften, een eerste blik tussen de bruid en bruidegom, of het lachen en huilen van de aanwezigen, is voor mij een grote eer.

Tijdens deze live ceremonie voelde ik weer waarom ik zo van mijn vak hou. Elke bruiloft is uniek en vertelt een eigen verhaal, en het is mijn taak om dat verhaal op een manier vast te leggen die de liefde en verbinding tussen twee mensen weerspiegelt. Dit is niet alleen belangrijk voor het bruidspaar, maar ook voor hun dierbaren, die deze herinneringen jaren later kunnen herbeleven.

Jouw droombruiloft in beeld

Was jij aanwezig op de trouwbeurs van Trouwbeleving, of ben je bezig met het plannen van je eigen bruiloft? Als fotograaf help ik jullie graag de magie van jullie grote dag vast te leggen. Of het nu gaat om de ceremonie, het feest, of de intieme momenten tussendoor, ik zorg voor een authentieke en emotionele reportage.

Laat je inspireren door de leveranciers van Trouwbeleving en hun mogelijkheden. Vergeet niet dat een goede trouwfotograaf onmisbaar is. De herinneringen aan deze bijzondere dag verdienen het om op de mooiste manier vastgelegd te worden.

Hierbij een kleine impressie van de trouwbeurs:

Trouwen in Apeldoorn

Als jullie meer willen weten over mijn werk of een vrijblijvende kennismaking willen plannen neem contact met me op. Samen zorgen we ervoor dat jullie dag net zo speciaal wordt als jullie liefde voor elkaar!

Liefs,

Elena | Trouwfotograaf Apeldoorn

Leveranciers die mee deden met de live ceremonie:

  1. MUAH: The Hair & Makeup Room
  2. Mode bruid: Bruidsboetiek De Blauw Hoeve
  3. Mode bruidegom: De Kleermaker
  4. Ceremonie spreker: De Trouwvinoloog
  5. Live muziek: Hans Jansen 
  6. Ringen –  ringen doosje: Rozenhof Trouwringen
  7. Bloemen: Bloomed

Meer
Verhalen