Een Festival bruiloft
Een festival bruiloft

Date

Wat een fantastische dag was dat, een festival bruiloft van Roy en Lisanne. Op een prachtige locatie de brasserie De Belten en waar alles werd erg goed geregeld door de personeel van deze locatie. Met mooie decoratie voor festival thema en prachtige bloemstukken van Bloemenhuis Linz. Als fotograaf had ik het voorrecht om getuige te zijn van deze fantastische viering, waar alles perfect samenviel: het weer, de locatie en natuurlijk het prachtige bruidspaar.

Een ontspannen en gezellige festival bruiloft

Wat deze bruiloft echt bijzonder maakte, was de ontspannen sfeer. In plaats van de traditionele geposeerde foto’s, werd de nadruk gelegd op spontane momenten. Het bruidspaar wilde de dag vastleggen zoals deze was maar tikje anders en niet standaard: vol vreugde, lachende gasten en oprechte emoties. Ik mocht om hun ongedwongen geluk te documenteren, terwijl ze genoten van elk moment samen met hun geliefden. En volgens mij het is aardig gelukt:)

Culinaire verwennerij

Een festival bruiloft zou niet compleet zijn zonder heerlijk eten en drinken. Lisanne en Roy zorgden ervoor dat hun gasten culinair verwend werden met een uitgebreid BBQ. De geur van vers bereid eten vulde de lucht en zorgde voor een extra feestelijk tintje.

Bentley

Het bruidspaar had het geluk om te kunnen genieten van een prachtige en luxe Bentley, die een extra elegantie toevoegde aan hun speciale dag. Ik mocht natuurlijk mooie foto’s maken van het bruidspaar naast deze schitterende auto.

Festival vibes

Een bruiloft voor waarbij festival vibes samenkomen met een ontspannen sfeer, gezelligheid en liefde. Dat is precies wat er gebeurde op de bruiloft van Lisanne en Roy in Hardenberg. Met het thema Festival creëerden ze een sfeer vol vreugde, ontspanning en feestelijkheid. Als ik terugdenk aan deze bijzondere dag, word ik nog steeds vervuld met enthousiasme en dankbaar dat ik hun bijzondere droomdag vast mocht leggen.

Lieve woorden

“Wij hebben Elena gehad om onze bruiloft vast te leggen, we hadden geen betere fotografe kunnen wensen. De ontspannende sfeer en oog voor details maakte het perfect. De volgende dag kregen we al een een klein voorproefje qua foto’s, Het is echt een aanrader!”

Lieve Roy, Lisanne en kids, dank jullie wel dat ik jullie speciale dag vast mocht leggen, de dag vol met gezelligheid, liefde en ontspanning. Ik wens jullie heel veel liefde en gezonde jaren samen! Geniet van jullie prachtige foto’s!

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen