Fotoshoot verassing in Apeldoorn
Fotoshoot Apeldoorn

Date

Het maken van mooie foto’s is mijn passie en daarom geniet ik altijd van elk fotoshoot proces. Het was een fantastische ervaring om jullie te mogen fotograferen en jullie enthousiasme tijdens de shoot heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om het beste uit mijzelf te halen.

Fotoshoot Apeldoorn
Fotoshoot Apeldoorn

Geweldige klik

Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, was er een geweldige klik. Maar die klik hadden we al tijdens onze telefoongesprek. De fotoshoot was op een bijzondere locatie, vliegveld Teuge. We mochten nog gebruik maken van een mooie vliegtuigsuite. Tijdens de fotoshoot hadden we leuke gesprekken en het was geweldig om jullie te leren kennen. Ik vind het altijd belangrijk om een goede relatie op te bouwen met mijn klanten, zodat we samen kunnen werken aan een succesvolle fotoshoot. Op die manier kwamen we tot de leukste en creative ideeën. Het was alle ruimte voor creativiteit en gezelligheid.

Fotoshoot Apeldoorn

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot was het zo leuk om te zien hoe jullie en vriendinnen allemaal zo ontspannen en natuurlijk waren voor de camera. Het was fantastisch om te zien hoe jullie elkaar aanmoedigden en elkaar hielpen om de beste poses aan te nemen. Het was duidelijk dat jullie ook veel plezier hadden tijdens de shoot en dat maakte het voor mij ook zo veel leuker.

Ik vind het geweldig om mijn creatieve kant te laten zien tijdens fotoshoots. Ik probeer altijd iets unieks en speciaals toe te voegen aan elke sessie. Het is geweldig om te zien hoe mensen reageren op mijn ideeën en hoe ze zich steeds meer op hun gemak voelen voor de camera. We hebben een paar leuke beelden gecreëerd met creative technieken.

Fotoshoot Apeldoorn

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot was het een genot om de foto’s te bewerken en te zien hoe prachtig ze zijn geworden. Jullie gezichten waren stralend en het was zo leuk om te zien hoe jullie persoonlijkheden tot leven kwamen in de foto’s. Ik geniet er altijd van om het beste uit elke foto te halen en jullie foto’s zijn geen uitzondering.

Dankbaar

Ik wil jullie bedanken voor de fantastische ervaring! Voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld om deze bijzondere momenten vast te leggen. Jullie enthousiasme heeft mij geïnspireerd om het beste uit mijzelf te halen en ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan het vastleggen van jullie mooie herinneringen.

Fotoshoot Apeldoorn

Behind the scenes

En ik moet natuurlijk niet vergeten om te delen dat ik nog super leuke behind the scenes foto’s heb ontvangen. Super blij mee!

Ben jij benieuwd naar de foto’s van behind the scenes? Check mijn instagram story op mijn instagram pagina🙂

Lieve woorden

Wij kijken met veel plezier terug op een super leuke en gezellige fotosessie met Elena.

Wat een creativiteit en leuke ideeën heb je als fotografe. Echt iemand die met passie haar werk uitvoert.

Met het eindresultaat van zowel de foto’s en het professionele fotoboek, dat is gemaakt van kwalitatief duurzaam materiaal, zijn wij echt super blij mee.  

Wil je een topfotografe met een fijne persoonlijkheid en die met je meedenkt, en creatief uit de hoek komt …… boek dan Elena!

Meer
Verhalen