Gezinsfotograaf in Apeldoorn

voor familie foto's en portret

Als gezinsfotograaf in Apeldoorn maak ik graag voor jullie mooie portret van jullie samen als gezinnetje, of als jullie een grote familie zijn. Ik hou van grote en gezellige groepen en ook van kleine gezinnetjes. Bij Elena van der Veen Photography ben jij aan het juiste adres!

Wil je graag een écht mooie portretfoto laten maken waarin je jezelf helemaal herkent?

Als portret en gezinsfotograaf in Apeldoorn maak ik graag een mooi portret op een manier waarbij je echt jezelf kunt zijn. Het maken van een goede portretfoto is niet eenvoudig. Bij het fotograferen van een gezicht gaat het namelijk niet alleen om het weergeven van de persoon. Het karakter van de persoon erachter is minstens zo belangrijk. Om dat goed vast te leggen heb je natuurlijk ervaring nodig. Als professioneel fotograaf met veel ervaring weet ik precies hoe dat moet. Ik probeer altijd een ontspannen sfeer te creëren wat erg belangrijk is voor het maken van goede portret foto’s en jij wil natuurlijk ook een mooie ervaring beleven tijdens de fotoshoot op locatie in Apeldoorn of bij mij in de studio.

Gezinsfotograaf in Apeldoorn

Ongedwongen en spontaan

Gezinsfotograaf in Apeldoorn

Als mensen op hun gemak zijn kun je ze op een natuurlijke manier fotograferen. Ze staan dan in hun kracht, en dat zie je op de portretfoto terug. En als je tijdens de fotoshoot op je gemak voelt dan krijg je meest natuurlijke portret foto’s van jezelf. Zodat jij jezelf en ook je vrienden of familie echt je goed herkennen in de foto. Dan is je portret foto echt geslaagd.

Gezinsfotograaf in Apeldoorn

Belichting en techniek

Met de juiste belichting kun je een karakter extra goed weerspiegelen. Een mooie lichtval, goed fotomateriaal, een bijzondere achtergrond en de tijd nemen, dat zijn de ingrediënten waar een portretfoto sterk van wordt. Ook scherpte en diepte, de juiste hoek of werken met kleur zijn zaken waar ik rekening mee houd bij het maken van een mooie portretfoto.

Persoonlijke kenmerken

De meeste mensen zijn kritisch op hun eigen uiterlijk. Toch weet ik altijd een manier te vinden om portretfoto’s te maken waar mensen blij mee zijn. Het resultaat is voor mij altijd erg belangrijk. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor de klant. Want die moet zich goed voelen bij de foto en zichzelf herkennen in het portret. Een authentieke foto is tenslotte voor iedereen een prachtig bezit. Wil je graag een portretfoto van jezelf of iemand anders laten maken? Neem contact met me op voor een unieke

UNIEKE PORTRETFOTO

Wil je graag een portretfoto van jezelf of iemand anders laten maken? Dan kom ik graag in contact met je om die mooie portret foto's te maken.

Prijzen

Premium

299
99
 • Alle geselecteerde foto's
 • Online gallery
 • Alle foto's professioneel bewerkt
 • Kleding advies
 • 1-10 personen
 • 1,5 uur

Basis

199
99
 • 10 foto's
 • Online gallery
 • Alle foto's professioneel bewerkt
 • Kleding advies
 • 1-5 personen
 • 1 uur
Popular

Mini

99
99
 • 3 foto's
 • Online gallery
 • Alle foto's professioneel bewerkt
 • Kleding advies
 • 1 persoon
 • 30 minuten

Werkwijze

Wil jij graag een mooie fotosessie bij me boeken? Mail me of bel me om een afspraak te reserveren op de eerst beschikbare datum. Dan kunnen we direct overleggen op welke mooie locatie ik je ga fotograferen. 

Is de afspraak ingepland? Dan ontvang je een email ter bevestiging en een factuur.

Heb je een afspraak gereserveerd voor een fotoshoot of fotoreportage en hebben we een mooie locatie uitgekozen? Dan geef ik je graag een kleding advies dat past bij de fotoreportage of locatie die je gekozen hebt. Zo weet je zeker dat je er perfect uit zult zien en ontvang je straks prachtige foto’s.

Is de fotoreportage al achter de rug? Binnen één of twee weken maak ik een selectie uit de gemaakte foto’s en ga ik die bewerken. Zodra ze klaar zijn en de factuur betaald is krijg je een email met een downloadlink in een online gallery. Het is ook mogelijk om afdrukken te bestellen. Uiteraard zijn de foto’s altijd in hoge resolutie.

Over het algemeen zet ik altijd een paar foto’s van een mooie reportage of fotoshoot op mijn website en/of social media. Ik laat mijn foto’s nu eenmaal graag zien aan mijn klanten en de bezoekers van mijn website. Vind je dat vervelend en wil je dat echt niet? Dat is geen enkel probleem. Laat het me dan wel even van te voren weten.