Love fotoshoot bij Het Leesten
Love fotoshoot bij Het Leesten

Date

Een love fotoshoot bij Het Leesten stond al ingepland en al een keer moesten we die verzetten wegens een slecht weer. Maar deze keer hebben we een risico genomen en de fotoshoot hebben we gewoon door laten gaan.

Love fotoshoot bij Het Leesten

En wat ben ik toch blij dat we de fotoshoot hebben doorgezet, ondanks het slechte weer. Het was een prachtige ervaring voor de stel, want ze deden het voor het eerst de love fotoshoot. De foto’s zijn werkelijk heel mooi geworden. De liefde tussen het stel straalt van de foto’s af en als fotograaf ben ik zo blij dat ik deze speciale fotoshoot voor hen vast mogen leggen.

Een mooie manier om jullie liefde vast te leggen

Een love fotoshoot is niet alleen een mooie manier om jullie liefde vast te leggen, het is ook een goed idee als jullie een save the date kaart willen versturen. Met de prachtige foto’s die tijdens de love fotoshoot worden gemaakt, kunnen jullie een persoonlijke en unieke save the date kaart maken die jullie gasten nog lang zal bijblijven. Zo kunnen jullie op een originele manier aankondigen dat jullie gaan trouwen en tegelijkertijd jullie liefde laten zien. Een love fotoshoot is dus niet alleen een mooie ervaring, het kan ook nog eens functioneel zijn!

Love fotoshoot bij Het Leesten

Ik mocht ook een mooie review van de stel ontvangen:

“Thank you for the pictures! They look fantastic. Also the little surprise¬†in the end looks very nice.”

Lieve Marianne en Jos, bedankt voor jullie mooie woorden en voor het vertrouwen! Het is altijd een eer dat ik deze speciale momenten vast mag leggen. Dat ik een kijkje in jullie leven en liefde mag nemen. Nogmaals heel veel plezier met de foto’s van de love fotoshoot bij Het Leesten mocht voor jullie doen!

Love fotoshoot bij Het Leesten
Love fotoshoot bij Het Leesten

Mochten jullie ook een love fotoshoot op jullie lijstje hebben staan, neem zeker contact met mij op, dan kijk ik of ik nog een plekje in mijn agenda heb.

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen