Ontspannen fotoshoot in de natuur
Ontspannen Fotoshoot in de natuur

Date

In deze blog wil ik graag vertellen over een ontspannen fotoshoot in de natuur, omgeving Deventer die ik onlangs heb gehad. Het was zo’n perfecte combinatie van ontspanning, verbondenheid en anticipatie – allemaal verpakt in een betoverende fotoshoot in de natuur.

Locatie

We begonnen met het kiezen van een locatie die niet te ver weg was voor ons allemaal. En jongens, ik moet zeggen, we hebben een winnaar gevonden! Het was een prachtig stuk bos, waar jij mooi kon wandelen en ook prachtig voor de foto’s, een klein stukje natuur, een goede sfeer en meer heb jij niet nodig.

Love is in the air….

Shane, Marloes en hun kleine mannetje straalden van blijdschap terwijl ze rondliepen tijdens de fotoshoot. Je kon gewoon voelen hoeveel ze van elkaar hielden. Het was alsof je de liefde tussen hen kon vastpakken. Deze fotoshoot was echt bijzonder, het voelde aan als een moment dat je voor altijd zou willen vasthouden.

Terwijl ik door mijn camera keek, kon ik niet anders dan glimlachen. Hun interacties waren zo natuurlijk en oprecht.

Het was niet gewoon een pre-wedding fotoshoot van hun drietjes. Deze ontspannen fotoshoot in de natuur was ook een kans voor Shane, Marloes en hun kleintje om wat quality time door te brengen en alvast voor de camera te wennen.

Samenwerking

En wat nog een leuk weetje is, Shane is een geweldige videograaf, hij maakt prachtige trouwfilms. Shane en ik gaan ook samen werken. We hebben al een paar bruiloften op de planning staan en ik kan niet wachten om onze krachten te bundelen en elke speciale dag vast te leggen.

Werk van Shane

Als je nieuwsgierig bent naar Shane’s werk, neem dan zeker een kijkje op zijn website. Je zult er geen spijt van krijgen! Hier is de link: https://videokeizer.nl/diensten/trouwfilm/.

Al met al was deze fotoshoot in de natuur een fantastische ervaring. Ik kan niet wachten om Shane, Marloes en hun kleintje opnieuw voor mijn lens te hebben op hun grote dag. Er staat ons nog zoveel moois te wachten en ik kan niet wachten om het allemaal vast te leggen!

Liefs,

Elena

Ontspannen Fotoshoot in de natuur, Deventer, jong gezinnetje met de baby op de foto, gezinsfotoshoot Apeldoorn, koppelfotoshoot
Fotoshoot in de natuur, Deventer, jong gezinnetje met de baby op de foto, gezinsfotoshoot Apeldoorn, koppelfotoshoot

Meer
Verhalen