Elena van der Veen

photography

Trouwfotograaf in Apeldoorn, creatieve bruidsfotograaf in Arnhem, Amersfoort en omstreken

PORTRET FOTOGRAAF IN APELDOORN

Als portret fotograaf in Apeldoorn maak ik graag een mooie portret van jullie samen als gezin of portret van je kinderen. In Apeldoorn sinds kort heb ik een kleine en gezellige fotostudio, waar ik graag mooie portretten maak van de kinderen of gezinnen. Omdat mijn fotostudio klein is, kan ik een portret maken van 1 tot 4 personen. Als jullie graag een mooie fotosessie willen van jullie samen als gezin zijn jullie ook van harte welkom bij mij in de studio. 

Klassiek en Tijdloos

Portret fotograaf in Apeldoorn

Een klassieke en tijdloze portret van jou of jouw kind. Een tastbare herinnering waar je blijft nakijken. Bij Elena van der Veen Photography help ik je graag mee om die mooie portret te creëren.

Kunstwerk aan jouw muur

Als je een fotosessie bij mij boekt voor een portret in de studio, geef ik je graag een kleding advies zodat we de mooiste portret kunnen creëren. Na de fotosessie maak ik selectie van de foto’s en zet ik die in online gallery zodat jij alvast foto’s kunt bekijken en keuze maken. Zodra de keuze is gemaakt, ga ik de foto’s professioneel bewerken voor het eindresultaat. Het is mogelijk de foto als canvas, kunstwerk aan jouw muur of fine-are print te bestellen in verschillende materialen en maten. De mogelijkheden kunnen we bespreken voor de fotosessie of na de fotosessie.

Prijzen

Premium

299
99
 • Alle geselecteerde foto's
 • Online gallery
 • Alle foto's professioneel bewerkt
 • Kleding advies

Basis

199
99
 • 10 foto's
 • Online gallery
 • Alle foto's professioneel bewerkt
 • Kleding advies
Popular

Mini

99
99
 • 3 foto's
 • Online gallery
 • Alle foto's professioneel bewerkt
 • Kleding advies

Ervaringen

Zeer mooie belichting van de foto's en mooie nabewerking. Een echte aanrader mooie momenten vast te leggen!
R.S.
Echt prachtig! Ze heeft er een bijzonder mooie foto's gemaakt, wat een prachtige herinnering! Nogmaals dank voor de geweldige foto's! We zullen je zeker aanraden portret fotograaf in Apeldoorn bij anderen!
Familie S
Foto's zien er geweldig uit en zijn er heel erg blij mee. Je bent heel erg creatief en de sessie was heel erg relaxed en leuk. Heel erg bedankt voor de mooie foto's en bij de volgende sessie gaan we je zeker weer vragen.
M.S