Koppel fotoshoot A&R
Koppel fotoshoot

Date

Wat een fantastische koppel fotoshoot of love fotoshoot mocht ik vastleggen voor het superleuke en smoorverliefde stel Anniek en Rens-Jan. We hebben elkaar ontmoet op de trouwbeurs, waar ze mij hebben geboekt als hun bruidsfotograaf. Het is een ware eer voor mij, en ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze taak voor hen mag vervullen.

Save the Date kaartje

Maar voordat hun grote dag aanbreekt, hebben we alvast prachtige beelden geschoten voor hun “Save the Date”-kaartje. Het is voor mij van groot belang dat mijn bruidsparen deze mogelijkheid hebben, en dit is dan ook standaard inbegrepen bij al mijn bruidsreportages, love fotoshoots, of pre-wedding fotoshoots.

Pre-wedding fotoshoot

Wat houdt zo’n love fotoshoot, ofwel pre-wedding fotoshoot, eigenlijk in? Het is een prachtige manier om jullie als koppel en jullie liefde vast te leggen. Jullie krijgen hierdoor mooie beelden van jullie tweetjes als stel nog voordat de trouwdag aanbreekt. Wat ik ook zeer waardevol vind, is dat het een uitstekende gelegenheid is om alvast voor de camera te oefenen en elkaar beter te leren kennen. Dit zorgt voor een sterke verbinding nog vóór jullie daadwerkelijke trouwdag.

Hoogtepunten van de koppel fotoshoot

Hier deel ik graag een aantal foto’s van de koppel fotoshoot of een love fotoshoot van Anniek en Rens-Jan. De selectie toont prachtige beelden van dit stel en hun liefde.

Koppel fotoshoot
Koppel fotoshoot
Koppel fotoshoot
Koppel fotoshoot

Ook interesse in de pre-wedding fotoshoot?

Als jullie op het punt staan te trouwen en op zoek zijn naar een trouwfotograaf die de verbinding en liefde op een mooie en ontspannen manier vastlegt, neem dan zeker een kijkje in mijn portfolio of stuur een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen