Winter Lovestory

Date

Wat hebben wij toch een geluk gehad om een fantastische fotoshoot te doen in de winterse sferen, met andere woorden, echte Winter Lovestory. In een prachtige natuurlijke omgeving bij Het Leesten. Op de dag van de fotoshoot, kregen we een verrassing, sneeuw! Een onverwacht cadeautje van de natuur dat de kans bood om prachtige winterse plaatjes te creëren.

Spontaan op de foto

De magie begon zodra we onze voetstappen in de sneeuw zetten, omringd door de rust van de natuur. De bomen gehuld in een laagje wit, de koude lucht die onze adem liet zien – alles leek te dansen in harmonie met de liefde die in de lucht hing.

Ontspannen sfeer

Tijdens de fotoshoot hebben we niet alleen herinneringen vastgelegd, maar ook vele lachbuien gedeeld. Het was hartverwarmend om te zien hoe E & L opgingen in het moment, genietend van elkaars gezelschap te midden van de winterse pracht. De spontane glimlachen, liefdevolle blikken en speelse interacties maakten elke klik van de camera magisch.

De fotoshoot

De kracht van een winter lovestory ligt niet alleen in de beelden, maar ook in de ervaring zelf. De fotoshoot was ontspannen, vol plezier en bood het koppel de gelegenheid om echt quality time met elkaar door te brengen. Een moment van verbinding en liefde.

“Lieve E&L, dank jullie wel voor alle vertrouwen en dat ik voor jullie deze mooie herinneringen vast mocht leggen. Het was een fantastische ochtend, vol met lach, liefde en jullie enthousiasme. En nu aftellen tot jullie mooie grote dag.”

Kerstkaartje

Omdat ik mooie dekentje en lekkere zuurstokjes voor de zekerheid had meegenomen, konden we toch een paar leuke sfeervolle beelden maken voor het kerstkaartje.

Ook de magie van een winter lovestory ervaren? Of het nu sneeuwt of niet, een fotoshoot in de natuur is altijd super leuk. Boek nu jouw eigen koppel fotoshoot in een prachtige natuurlijke omgeving. Het maakt niet uit welk weer het is, want de schoonheid van de natuur straalt altijd. Leg jullie liefdesverhaal vast en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen