Koppel fotoshoot
Koppel fotoshoot

Date

Koppel fotoshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen. Of ook als jullie gaan trouwen, de foto’s voor “Save the date” kaartje gebruiken. Daarom bied ik altijd aan al mijn koppels, toekomstige bruidsparen een koppel fotoshoot. Afgelopen week had ik het genoegen om een bijzonder leuke fotoshoot te doen met het verliefde stel Linde en Nico, en niet te vergeten hun trouwe viervoeter. Ondanks enige zorgen over het weer, besloten we het risico te nemen en de fotoshoot toch door te laten gaan. Achteraf gezien bleek dit een uitstekende keuze te zijn, aangezien we prachtige foto’s hebben vastgelegd en een geweldige tijd hebben gehad vol lachen en plezier.

Koppel fotoshoot

Een belangrijk familielid

De hond, een belangrijk familielid, was de ster van de show en gedroeg zich geweldig. Ze genoot er duidelijk van om heen en weer te rennen, af en toe naast haar baasjes te poseren en zelfs een potje te geven:) Haar liefdevolle aanwezigheid gaf de fotoshoot een extra speciale touch.

Koppel fotoshoot

Fantastische assistente

Ik wil ook graag een shout-out geven aan mijn fantastische assistente, die een onschatbare hulp was tijdens deze sessie. Haar bijdrage heeft het tot een naadloze ervaring gemaakt.

Nu tellen we af tot de grote dag van Linde en Nico, waarbij ik de eer heb om hun bijzondere momenten vast te leggen. Ik kijk er enorm naar uit. In de tussentijd, geniet van deze prachtige foto’s van de couple fotoshoot met hun geliefde hond.

Koppel fotoshoot

“Lieve Linde en Nico, dank jullie wel voor alle vertrouwen en tot jullie grote dag!”

Een fotoshoot met een hond

Een fotoshoot met een hond voegt een uniek element toe aan de herinneringen die je deelt als stel. Of het nu een verloving, een jubileum of gewoon een gelegenheid is om de liefde te vieren, het delen van deze momenten met je harige metgezel voegt warmte en tederheid toe aan elke foto.

Koppel fotoshoot

Ook zo’n bijzondere ervaring beleven?

Wil je ook zo’n bijzondere ervaring beleven? Neem gerust contact met mij op voor een onvergetelijke fotoshoot met je partner en je trouwe viervoeter. Samen zullen we prachtige herinneringen vastleggen die een leven lang meegaan.

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen