Lovefotoshoot tijdens gouden uurtje
Lovefotoshoot tijdens gouden uurtje

Date

Onlangs heb ik het genoegen om een super leuk stel te ontmoeten voor een ontspannen en gezellige lovefotoshoot tijdens gouden uurtje. Het voelde als een match vanaf ons allereerste gesprek, dat begon op een trouwbeurs. Vandaag deel ik graag de prachtige foto’s die we hebben vastgelegd tijdens deze speciale avond.

Ontmoeting op de Trouwbeurs

Het begon allemaal op een bruisende trouwbeurs, waar we elkaar voor het eerst ontmoetten. Hun stralende glimlachen en sprankelende ogen wist ik meteen dat ze super verliefd zijn, en ik wist meteen dat het een eer zou zijn om hun liefdesverhaal vast te leggen. En natuurlijk hebben we meteen een datum geprikt voor een super leuke fotoshoot, om elkaar beter te leren kennen en last but not least super mooie plaatjes maken.

Perfecte datum geprikt

We hadden geluk, want op die avond was er een prachtige zonsondergang voorspeld. Het gouden uurtje, het magische moment vlak voor zonsondergang, is het perfecte tijdstip voor romantische foto’s vanwege het zachte, warme licht dat alles in een betoverende gloed hult.

Ontspannen en gezellig

L&K straalde van geluk en was volledig ontspannen voor de camera. We hebben super leuk en gezellig gehad die avond en dat zie je zeker terug op de foto’s. Ontspannen sfeer en gezelligheid, liefde en mooie glimlachen. Het warme gouden licht gaf hun foto’s een dromerige en romantische uitstraling.

Van intieme close-ups tot lachende momenten waarin ze elkaar vasthielden. Het was een eer voor mij om hun lovefotoshoot tijdens gouden uurtje vast te leggen, want ze stonden ook voor het eerst echt voor de camera.

Na de fotoshoot

Volgende dag na de fotoshoot, heb ik een mooie selectie naar ze opgestuurd en L&K waren blij met het resultaat. En ze hebben mij als hun trouwfotograaf geboekt.

Lieve Kristy en Lennart, ik vind het super leuk dat ik jullie bruiloft mag fotograferen. Ik kijk er enorm naar uit! Geniet van de foto’s van jullie lovefotoshoot en tot jullie bruiloft!

Liefs,

Elena

Lovefotoshoot tijdens gouden uurtje
Lovefotoshoot tijdens gouden uurtje
Lovefotoshoot tijdens gouden uurtje

Enthousiast over de foto’s geworden en ook lovefotosoot willen boeken? Aarzel dan niet om even contact met mij op te nemen, dan plannen we alvast de datum voor jullie perfecte lovefotoshoot!

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen