Trouwen bij Kasteel ter Horst
Trouwen bij kasteel ter Horst

Date

Het was zover – de langverwachte dag van Anniek en Rens Jan! En wat een dag was het. Ondanks een paar regenbuien hebben we tussen de druppels door de meest prachtige foto’s en video’s weten te maken. De ceremonie vond plaats in het betoverende kasteel ter Horst, waar we ook de kans kregen om enkele prachtige foto’s te schieten. We begonnen binnen, maar zodra het even droog was, haastten we ons naar buiten om daar verder te gaan.

Autoliefhebber

Rens Jan, een echte autoliefhebber, had werkelijk aan alles gedacht tot in de kleinste details met betrekking tot zijn passie. Denk aan het oude zakhorloge van zijn opa, de klassieke manchetknopen en zelfs een subtiel autootje op zijn corsage – een knipoog naar zijn liefde voor auto’s.

Bijzondere accessoires van Anniek

Anniek straalde in haar bijzondere accessoires, waaronder pareloorbellen en een ketting die ze van Rens Jan had gekregen. Het waren deze kleine, persoonlijke details die de dag extra speciaal maakten.

Geslaagde dag

Al met al was het een buitengewoon geslaagde dag. Ik heb enorm genoten van jullie gezelschap en van de warmte van jullie familie en vrienden. Het was een ware eer voor mij om deze prachtige herinneringen voor jullie vast te leggen.

Prachtig voorproefje

Als fotograaf voelde ik me vereerd om deze kostbare momenten vast te leggen. Het was een waar genoegen om te zien hoe Anniek en Rens Jan straalden te midden van zoveel liefde en geluk. Hun bruiloft zal voor altijd een herinnering zijn aan de kracht van liefde en de schoonheid van verbondenheid.

Hierbij een kleine preview van de hoogtepunten van jullie dag. De rest van de foto’s volgt nog, maar voor nu hoop ik dat jullie kunnen genieten van deze prachtige voorproefje.

Liefs,

Elena

Trouwen bij Kasteel ter Horst
Trouwen bij kasteel ter Horst
Trouwen bij Kasteel ter Horst
Trouwen bij Kasteel ter Horst

Medewerking aan de bruiloft

Auto: Classic Roadster https://www.classicroadster.nl/

Bloemen: Eeuwige lente https://www.eeuwige-lente.nl/

Taart: Roos Bakings https://www.roosbakings.nl/

Trouwjurk: Princess https://www.prinsesbruidsmode.nl

Trouwfilm: https://www.videokeizer.nl

Ceremonie: https://www.kasteelterhorst.nl

Meer
Verhalen