Trouwen bij Landgoed huis te Eerbeek
Trouwen bij Landhuis te Eerbeek

Date

De pre-wedding fotoshoot

Onze eerste echte samenwerking vond plaats tijdens een prachtige pre-wedding fotoshoot in de herfst. We kozen een mooi stukje natuur uit als locatie, waar de kleuren van de bladeren ons omringden met een warme, gouden gloed. Het was een perfecte setting om hun liefde vast te leggen.

En natuurlijk, hoe kunnen we de trouwe viervoeter vergeten? Hun hond was een belangrijke gast tijdens de shoot, en wat een lieverd was dat! Zo leuk om te zien hoe deze trouwe vriend een belangrijk onderdeel van hun leven en hun liefde is.

De foto’s straalden niet alleen liefde uit, maar ook een gevoel van warmte en gezelligheid. Wil jij deze mooie serie van de foto’s nog te kijken? Check dan even deze blog:)

Een dag vol liefde en geluk bij Landgoed huis te Eerbeek

Toen de grote dag eindelijk aanbrak, was de sfeer gevuld met liefde, veel emoties en vreugde. De ceremonie was intiem en hartverwarmend. De liefde die ze voor elkaar hebben, was voelbaar in elke belofte die ze uitwisselden.

Hun hond speelde ook op deze speciale dag een belangrijke rol. Met een schattige roze strik om de nek, was die een van de speciale gasten!

De openingsdans

En dan, de openingsdans… wat een moment! Dit was echt het hoogtepunt van de bruiloft. Het bruidspaar danste zo mooi, en Linde zag er schitterend uit in haar prachtige jurk. Maar ze hadden nog meer in petto voor hun gasten. Halverwege de dans verrasten ze iedereen met verschillende dansmoves! Hun chemie op de dansvloer was net zo indrukwekkend als hun liefde voor elkaar!

De receptie

De receptie was een feestje om nooit te vergeten. Van het aansnijden van de taart tot de eerste dans, elk moment was gevuld met geluk en liefde. De gasten genoten van het heerlijke eten, de mooie speeches, het schoenspel en mooie muziek.

Een liefdesverhaal om te koesteren

Het was een eer om deel uit te maken van jullie reis, vanaf de eerste ontmoeting op de trouwbeurs tot aan jullie mooie bruiloft. De pre-wedding fotoshoot in de herfst was een prachtige voorbode van de liefde en het geluk. Jullie trouwe viervoeter was een schatje en echte toevoeging die het verhaal compleet maakt.

Lieve L&N, dank jullie wel dat ik voor jullie mooie dag vast mocht leggen en voor jullie vertrouwen! Ik heb echt genoten, ik voel me ook echt vereerd dat ik deze mooie beroep mag doen. Ik wens jullie een leven vol liefde en geluk toe.

Bruidspaar aan het wandelen tijdens gouden uurtje, fotoshoot op locatie

Locatie: Huis te Eerbeek https://www.fletcherhoteleerbeek.nl/nl/meetings-en-events/trouwen

DJ & Fotobooth: Bonnema DJ Shows https://bonnemaequipment.nl/

Taart: Pie by Heidi https://www.instagram.com/pie_by_heidi/

Ringen: Rozenhof https://www.rozenhoftrouwringen.nl/

Meer
Verhalen