Een intieme bruiloft bij Kasteel Spelderholt in Beekbergen

Date

Beekbergen, een pittoresk juweeltje in Nederland, diende als het perfecte decor voor een intieme bruiloft die bij Kasteel Spelderholt plaatsvond. Met zijn rijke geschiedenis, idyllische omgeving en betoverende sfeer, is dit kasteel een droomlocatie voor stellen die hun liefde willen vieren op een unieke en romantische manier.

Liefde kent geen grenzen, en dit was duidelijk zichtbaar op de bruiloft van H&R. Een intieme bruiloft bij Kasteel Spelderholt in Beekbergen met een internationale twist was niet alleen een viering van liefde, maar ook van de schoonheid en rijkdom van verschillende culturen die samenkomen. Harm en Roberta hebben bewezen dat de kracht van liefde mensen van over de hele wereld kan verenigen en dat ware magie kan ontstaan in de meest onverwachte hoeken van de wereld. Een fantastisch bruidspaar die hun liefde in een klein en intiem kring wilde vieren met hun liefste familie en vrienden.

Hier deel ik graag een kleine preview van hun mooie en sprookjes achtige dag. Genieten jullie ook mee?

Gaan jullie trouwen en op zoek naar een creatieve trouwfotograaf? Neem eens een kijkje op mijn portfolio. Mocht mijn stijl jullie aanspreken dan plannen we een kennismakingsgesprek in en kijken we of we een match zijn.

Liefs,

Elena

Meer
Verhalen